Brojač posjeta  

17385574
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
6295
4973
42178
17098692
139996
190912
17385574
Vaš ip 3.239.40.250
Tačno vrijeme: 2021-01-22 23:47:52
   

Poštovani građani Republike Srpske,

U prethodnih mjesec dana vrlo skromnom, pristojnom i inovativnom kampanjom koja je vođena bez povišenog tona, uvreda i teških riječi, ali sa jasnim programom i vizijom razvoja Republike Srpske, prva nestranačka Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića postavila je potpuno nove standarde na domaćoj političkoj sceni i napravila jasan otklon od ostalih političkih subjekata. Na našoj Listi okupili smo mlade, obrazovane, moralne i nekompromitovane intelektualce koji nemaju nikakve hipoteke iz prošlosti i mrlje u karijeri, među njima je i osam univerzitetskih profesora, kako bismo Vam ponudili mogućnost da nakon 20 godina poklonite povjerenje jednoj potpuno novoj generaciji neucjenjenih i odgovornih ljudi. Mi, kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske u sedam Izbornih jedinica, okupili smo se oko nove vizije razvoja Republike Srpske, a ne oko ličnih interesa, jer smatramo da treba prekinuti zamršeno klupko i ciklično smjenjivanje jednih te istih političara i stranaka na vlasti, izvršiti smjenu generacija i promjenu sistema upravljanja.

Činjenica da niko od političkih protivnika nije mogao vezati bilo kakvu aferu za nekog od 40 kandididata sa Liste Nebojše Vukanovića jasan je dokaz da se radi o izuzetno poštenim i moralnim ljudima. Poslednji televizijski duel dva predsjednička kandidata pokazao je koliko je naša politička scena kontaminirana, i koliko je važno da nakon ovih opštih izbora započne proces pročišćenja, smjene generacija, departizacije, zavođenja pravde, reda i funkcionisanja pravne države i institucija sistema. Za to je neophodno da što više građana u nedelju izađe na izbore, prije svega mladih i apstitenata, jer ovaj put postoji mogućnost pravog izbora. Veća izlaznost značiće i veću mogućnost za istinske i korjenite promjene u našem društvu koje mogu sprovesti samo odgovorni, pošteni novi mladi ljudi i intelektualci.

Krajnje je vrijeme za korjenite promjene, a program oporavka koji smo predstavili građanima, dosadašnji angažman, uporna borba protiv anomalija i nepravdi u našem društvu te besprijekorne biografije kandidata sa Liste Nebojše Vukanovića su najbolja garancija da će za četiri godine Republika Srpska biti mnogo pravednije i bolje mjesto za život armije obespravljenih građana ukoliko nam poklonite Vaše povjerenje i omogućite da u Narodnoj skupštini Republike Srpske formiramo jak poslanički Klub. Zbog toga Vas još jednom pozivamo da u nedelju u što većem broju izađete na izbore, ne dopustite da Vas neko ponižava sitnim poklonima i ucjenama, glasate po svojoj savjesti i iz ubjeđenja, i konačno omogućite da nove snage započnu proces oporavka i ozdravljenja Republike Srpske.

S poštovanjem,
Nebojša Vukanović

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.